stomak
emër :

stomak

stomak dhe traktin gastrointestinal janë sisteme jashtëzakonisht të ndjeshme . ushqim që një person merr një ndikim të fortë në punën e tyre .

Ushqim të shëndetshëm

produkt Numërimin ushqime
lakërlakër (4) (0)
mollëmollë (7) (0)

përbërësit

përbërësit Numërimin ushqime
dioksidi i squfurit 741
heksametilenetetramine 11
pektin 3361
Amonit bikarbonat 1489
trisilicate magnez Shkaqet : kancer 27
isomalt 460
sakarinë Shkaqet : kancer 408