veshka
emër :

veshka

veshkave organ anatomike në trupin e njeriut përgjegjës për procheistva dhe filtrat e gjakut dhe substancat toksike në urinë .

Ushqim të shëndetshëm

produkt Numërimin ushqime
kungullkungull (0) (0)
shalqishalqi (7) (0)
mollëmollë (6) (0)
qepë të gjelbërtaqepë të gjelbërta (7) (0)
lakërlakër (4) (0)
mollëmollë (7) (0)
hudhër
hudhër (10) (0)
KamomilKamomil (4) (0)

ushqyesve

ushqyesve Numërimin ushqime
vitaminë një 52

përbërësit

përbërësit Numërimin ushqime
ECE muzg të verdhë , të verdhë ½ Shkaqet : kancer 304
dioksidi i squfurit 741
Sulfite hidrogjeni natriumi 10
Metabisulphite kaliumi 83
acetate kalium 62
askorbat kalciumi 4
mannitol 404
Polyglycerol polyricinoleat 1343
Sucralose 517
xylitol 596
koll oksidohet 10