мозок
име :

мозок

мозокот е органот кој управува со сите витални функции , како и мислите спомените и чувствата .

Здрава храна

производ Брои храна
ореви (2) (0)
мед (5) (0)

Категории

име Брои храна
риба 29

Хранливи материи

Хранливи материи Брои храна
витамин Ц 220
железо 116
магнезиум 45
омега 3 масни киселини 12

состојки

состојки Брои храна
сукралоза 517