tru
emër :

tru

Truri është organi që kontrollon të gjitha funksionet jetësore dhe mendimet , kujtimet dhe ndjenjat .

Ushqim të shëndetshëm

produkt Numërimin ushqime
arra (2) (0)
mjaltë (5) (0)

Kategoritë

emër Numërimin ushqime
peshk 29

ushqyesve

ushqyesve Numërimin ushqime
vitaminë c 220
hekur 116
Magnez 45
omega 3 acide yndyrore 12

përbërësit

përbërësit Numërimin ushqime
Sucralose 517