кардио васкуларни заболувања
име :

кардио васкуларни заболувања

главните болести поврзани со функционирањето на срцето и крвните садови се недостаток на железо во крвта или затнување на крвните садови .
состојка Број на храна која содржи состојката
Фруктоза - гликозен сируп 40931
хидрогенизирано растително масло 14747
сол 27091