sëmundjet kardiovaskulare
emër :

sëmundjet kardiovaskulare

Sëmundjet kryesore të lidhura me funksionimin e zemrës dhe enëve të gjakut janë mungesa e hekurit në gjak apo bllokim të enëve të gjakut .
përbërës Numri i ushqimeve përmbajnë përbërës
Shurup fruktoza - glukozë 40931
vaj vegjetal hidrogjenizuara 14747
kripë 27091