E401 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër :

alginate natriumi

grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Kujdes !
koment : Marra nga alga deti . përdorura në produkte karamel , qumësht , krem ​​salcë thickened dhe kos . Në sasi të vogla reagimet Mungesa negative . Sasi të mëdha mund të pengojnë absorbimin e disa ushqyesve .
produkt Count përbërësit
Spar - Donuts 2 er PackungSpar - Donuts 2 er Packung (0) (9)
кроасан с какаов кремкроасан с какаов крем (0) (11)
тирамисутирамису (0) (11)
Млечен сладолед helado leche merengada Consum (0) (5)
Милк Бургер (0) (8)
кроасан с какаов пълнеж И пълнеж с аромат на ванилия (0) (14)
сандвич от сладолед с аромат на ванилия, какаов сладолед и какаови бисквити (0) (17)
Кроасан с пълнеж какао и кокос (0) (14)
кроасан с пълнеж от какаов и Лешников крем (0) (10)
кроасан с пълнеж от какао и ванилов крем (0) (12)
1 - 10 nga totali 687