E418 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër :

rrëshirë gellan

grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Kujdes !
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
produkt Count përbërësit
frape moka ( i vogël )
frape moka ( i vogël ) (0) (23)
rigon çokollatë
rigon çokollatë (0) (17)
moka i mbuluar me akull ( i madh )
moka i mbuluar me akull ( i madh ) (0) (13)
moka i mbuluar me akull ( i vogël )
moka i mbuluar me akull ( i vogël ) (0) (13)
moka i mbuluar me akull me qumësht nonfat ( i madh )
moka i mbuluar me akull me qumësht nonfat ( i madh ) (0) (13)
moka i mbuluar me akull me qumësht nonfat ( i vogël )
moka i mbuluar me akull me qumësht nonfat ( i vogël ) (0) (13)
moka ( i vogël )
moka ( i vogël ) (0) (17)
moka ( medium )
moka ( medium ) (0) (17)
moka ( i madh )
moka ( i madh ) (0) (17)
moka me qumësht nonfat ( i vogël )
moka me qumësht nonfat ( i vogël ) (0) (17)
1 - 10 nga totali 108