E524 (Е 500-599 минерални соли , pH регулатори и навлажнувачи)
име :

натриум хидроксид

група : сомнителни
предупредување : Се препорачува да се избегне неговата употреба .
Коментари : Иако нема познати несакани ефекти од употребата на натриум хидроксид во мали количини во поголеми количини може да биде многу штетно . забранета во Австралија поради таа причина .\r\n
производ Број состојки
Laugenstengel (0) (7)
Lidl Laugenstangerl 2 Stück (0) (7)
Crackets Knabber-Box (0) (17)
Sandwich - Salami (0) (8)
Sandwich XXL (0) (9)
крендельки бретцель "chip n co" классический с солью 40 г. (0) (4)
мусс "ля летьер" молочно-шоколадный, 115г. (0) (8)
300g tyčinky a praclík (0) (3)
солети със сусам (0) (3)
Сладолед с Орео парченца (0) (10)
1 - 10 од вкупниот 645