E524 (Kripëra E 500-599 minerale , rregullatorët e pH dhe humectants)
emër :

hidroksid sodium

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
koment : Edhe pse nuk ka efekte anësore të njohura nga përdorimi i hidroksid natriumi në sasi të vogla në sasi më të mëdha mund të jenë shumë të dëmshme . Banned në Australi për këtë arsye .\r\n
produkt Count përbërësit
Billa - Laugensemmel - 4er 240 g (bzw. 320 g) (0) (2)
Butterbrezel (0) (1)
Gutes aus der Region - Laugenstangerl (0) (4)
Gut & Günstig - Laugenbrezeln zum Aufbacken (0) (4)
Lidl - Käse-Laugenspitzbrötchen 2er (0) (5)
йогурт с бифидобактериями молочный классический "активил премиум" с фруктовым наполнителем "лесные ягоды", 2,8%, 165г (0) (5)
йогурт с бифидобактериями молочный маложирный "активил" с фруктовым наполнителем со злаками клубника-шиповник-злаки, 2,5%, "березка", 165г (0) (5)
солети хрус-хрус (0) (5)
солети със сусам (0) (3)
Сладолед с Орео парченца (0) (10)
1 - 10 nga totali 645