E524 (Kripëra E 500-599 minerale , rregullatorët e pH dhe humectants)
emër :

hidroksid sodium

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
koment : Edhe pse nuk ka efekte anësore të njohura nga përdorimi i hidroksid natriumi në sasi të vogla në sasi më të mëdha mund të jenë shumë të dëmshme . Banned në Australi për këtë arsye .\r\n
produkt Count përbërësit
Lidl Laugenstangerl 2 Stück (0) (7)
Merkur - Laugenbreze groß - 210 g (0) (10)
Merkur --- Käselaugenstangerl (0) (3)
Goldfischli Original Salzgebäck (0) (4)
Laugenstangerl mit Mohn 4 Stück vom Bäckermeister (0) (4)
Sandwich XXL (0) (9)
Laugen Truthahn (0) (8)
ассорти соленого печенья (крекер) и крендельков soltletts. cocktail mix "lorenz", 180г (0) (6)
300g tyčinky a praclík (0) (3)
slovakia maxi mix 11 (0) (7)
11 - 20 nga totali 645