E551 (Е 500-599 минерални соли , pH регулатори и навлажнувачи)
име :

силика

група : Безбедно
предупредување : Нема докази за несакани дејства .
Коментари : Нема доказ за несакани ефекти кога се користи во прехранбени производи .
производ Број состојки
Merkur - Laugenbreze groß - 210 gMerkur - Laugenbreze groß - 210 g (0) (10)
NISSIN Cup Nudeln HuhnNISSIN Cup Nudeln Huhn (0) (13)
напиток кофейный растворимый 3в1 "sava cafe" крепкий, 16 гнапиток кофейный растворимый 3в1 "sava cafe" крепкий, 16 г (0) (5)
кофе натуральный растворимый 3в1 "cafe premium" амаретто, "bestar", 18гкофе натуральный растворимый 3в1 "cafe premium" амаретто, "bestar", 18г (0) (5)
«мак кофе» стронг ориджинал 3 в 1«мак кофе» стронг ориджинал 3 в 1 (0) (7)
ржаные сухарики "мастер дизель" со вкусом шашлыка, 40гржаные сухарики "мастер дизель" со вкусом шашлыка, 40г (0) (3)
ржаные сухарики "союзная марка" со вкусом сыра, 100 гржаные сухарики "союзная марка" со вкусом сыра, 100 г (0) (4)
kopiko java coffee 3in1 rozpuszczalny napój kawowy 21 gkopiko java coffee 3in1 rozpuszczalny napój kawowy 21 g (0) (9)
Наложена баница Наложена баница (0) (14)
84800001981298480000198129 (0) (1)
1 - 10 од вкупниот 574