E163 (Е 100-199 бои)
име :

антоцијани

група : Безбедно
предупредување : Нема доказ за несакани ефекти
Коментари : Виолетова боја добиени од цвеќиња и други растенија . е безопасна .
производ Број состојки
Bifidus brassé avec morceaux de fruits Leader Price (0) (8)
Jockey aux fraises (0) (7)
Brause-Herzen (0) (7)
Haribo Roulette (0) (4)
Trident senses - mint cinnamon fever (0) (11)
RUF Rote Grütze glatt (0) (2)
RUF Rote Grütze mit Sago (0) (2)
Вафлена торта чудо (0) (7)
Бонбони желе Roshen Слънчевата грешки (0) (11)
тунквани бисквити с плодов пълнеж от горски плодове (0) (14)
1 - 10 од вкупниот 465