E222 (E 200-299 preservatives)
emër :

Sulfite hidrogjeni natriumi

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Kujdes në mbindjeshmërisë !
koment : Rrjedhin nga katranit të qymyrit . Të gjitha komponimet e squfurit janë toksike dhe përdorimi i tyre duhet të kufizohet . A mund të shkaktojë një sulm astmë . metabolizmi ashpra në individët me funksion të dëmtuar të veshkave . shkatërron vitaminë B1 . përdorura në birrë , pije e butë , fruta të thata , lëngje, stimuluesve ,
produkt Count përbërësit
jalapenos turshi (0) (18)
Sanotint nr . flokëverdhë 13 - të humbur (0) (13)
bukë patate \ (0) (11)
speca banane (0) (15)
Aviko patate pancakes 900 g (0) (5)
shtëpi mustardë TM \ (0) (19)
Lentilles au saumon fumé et sauce gravlax - 245 g - Monop'Daily (0) (15)
Frikadellen (0) (12)
Heichelheimer - Kartoffelklöße halb & halb (0) (5)
Schweinebraten (0) (14)
1 - 10