E252 (E 200-299 preservatives)
emër :

nitrat kaliumi

grup : i dyshimtë ,Jo i përshtatshëm për VEGJETARIANËT
paralajmërim : A mund të shkaktojë probleme në sistemin riprodhues , hiperaktivitet tek fëmijët , potencialisht kancerogjene , mund të ndërveprojnë me substanca të tjera në stomak për të formuar nitrosamina . Është e rekomanduar për të shmangur atë . Banned në shumë vende .
koment : Mund të izolohet nga trupave të kafshëve ose bimëve . përdorura si një prodhim shpërthyese e plehrave dhe si një ruajtës në mish . mund të çojë në hyperactivity . kancerogjen Potencialit . Në disa vende përdorimi i saj është i kufizuar
produkt Count përbërësit
Dobroudjan.nation arra suxhuk
Dobroudjan.nation arra suxhuk (0) (11)
Babek
Babek (0) (18)
tymosur fileto mishi derri
tymosur fileto mishi derri (0) (13)
tymosur proshutë gjeldeti
tymosur proshutë gjeldeti (0) (11)
Terrine forestière au vin d'Arbois (Savagnin)Terrine forestière au vin d'Arbois (Savagnin) (0) (8)
Jambon sec de Savoie, affiné 9 moisJambon sec de Savoie, affiné 9 mois (0) (3)
Quart de Jambon SecQuart de Jambon Sec (0) (2)
Penne Carbonara Lardons de poulet, Crème Fraîche HalalPenne Carbonara Lardons de poulet, Crème Fraîche Halal (0) (4)
Chorizo pur Porc douxChorizo pur Porc doux (0) (5)
Chorizo Pur Porc FortChorizo Pur Porc Fort (0) (4)
1 - 10 nga totali 193