E320 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër :

Butyl anisole hidroksid ( BHA )

grup : i rrezikshëm
paralajmërim : mutagjene mundshme
koment : 1958 e duhanit në Japoni . Propozuar për të ndalohet në Britani . McDonalds nuk e përdor atë në prodhimet e tyre nga 1986 . Marrë nga nafta . ngadalëson prishjen e ushqimit , si rezultat i oksidimit të tyre . të përfshira në yndyrna , vajra , margarinë , përtypet çamçakëz ,
produkt Count përbërësit
Жевательная резинка Wrigley's 5 "React" с ароматом фруктов 36 гр.Жевательная резинка Wrigley's 5 "React" с ароматом фруктов 36 гр. (0) (10)
MAGGI Hühner SuppeMAGGI Hühner Suppe (0) (12)
Candida Sensitive Dental GumCandida Sensitive Dental Gum (0) (6)
Kaugummi Spearmint M-BudgetKaugummi Spearmint M-Budget (0) (11)
Mentos Gums - Full FruitsMentos Gums - Full Fruits (0) (18)
Wrigley's SpearmintWrigley's Spearmint (0) (5)
печенье сахарное "хакер" с ароматом лесной ягоды, переслоенное начинкой, "загора", 75 гпеченье сахарное "хакер" с ароматом лесной ягоды, переслоенное начинкой, "загора", 75 г (0) (12)
пирожное творожное в глазури "восхищение" с ароматом ванилина, 23%, "беллакт", 75гпирожное творожное в глазури "восхищение" с ароматом ванилина, 23%, "беллакт", 75г (0) (14)
НаполеонНаполеон коржи для торта слоеные "наполеон-черока", 300 г (0) (11)
Airwaves extreme (0) (11)
1 - 10 nga totali 385