E321 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër :

Butiluar HYDROXYTOLUENE ( BHT )

grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Migrenë dëmtojë mëlçinë
koment : Marrë nga nafta . Shih përshkruhet edhe për E 320 .
produkt Count përbërësit
Big babol Green AppleBig babol Green Apple (0) (8)
Professional DIADENT Chewing GumProfessional DIADENT Chewing Gum (0) (10)
Stimorol CinnamonStimorol Cinnamon Stimorol (0) (14)
Trident freshTrident fresh (0) (14)
FRESH&FREE Zahnpflegekaugummi. Ohne Zucker. Erdbeer + CalciumFRESH&FREE Zahnpflegekaugummi. Ohne Zucker. Erdbeer + Calcium (0) (8)
печенье сахарное "земляничный слодыч", 100 г.печенье сахарное "земляничный слодыч", 100 г. (0) (15)
НаполеонНаполеон коржи для торта слоеные "наполеон-черока", 300 г (0) (11)
коржи для торта слоеные "наполеон-черока", 360 гкоржи для торта слоеные "наполеон-черока", 360 г (0) (11)
сыр плавленный "простоквашино" сливочный 200 г.сыр плавленный "простоквашино" сливочный 200 г. (0) (6)
Бонбони остъклени от Roshen бонбони гайка нуга и мек карамел с фъстъци и хрупкава оризБонбони остъклени от Roshen бонбони гайка нуга и мек карамел с фъстъци и хрупкава ориз (0) (11)
1 - 10 nga totali 241