E325 (Е 300-399 антиоксиданси, минерали и киселост регулатори)
име :

Натриум лактат

група : сомнителни ,Не се погодни за вегетаријанци
предупредување : Обрни внимание кога се консумира од страна на мали деца или бебиња !
Коментари : Подготвен од млеко . Може да содржи свинско ренин (хормон на бубрезите ) . деца со лактозна интолеранција може да се јават несакани реакции .
производ Број состојки
Couscous poulet merguezCouscous poulet merguez (0) (6)
Blanc de Poulet supérieur doré au four (4 tranches) - 180 g - CorrilBlanc de Poulet supérieur doré au four (4 tranches) - 180 g - Corril (0) (9)
Saucisses de volailleSaucisses de volaille (0) (13)
хлеб "купеческий" заварной на ржаном солоде, нарезанный в упаковке, 0,5 кгхлеб "купеческий" заварной на ржаном солоде, нарезанный в упаковке, 0,5 кг (0) (6)
пирожное «буше», 60 гпирожное «буше», 60 г (0) (7)
пирожное «обожайка» (с клубникой), 70 гпирожное «обожайка» (с клубникой), 70 г (0) (10)
зефир "польза от природы" с пищевыми волокнами со вкусом ванили (без сахара), 135 гзефир "польза от природы" с пищевыми волокнами со вкусом ванили (без сахара), 135 г (0) (5)
зефир в шоколаде на стевии тм "di di", 400 гзефир в шоколаде на стевии тм "di di", 400 г (0) (5)
мармелад на фруктозе "мармелайт" 250 г.мармелад на фруктозе "мармелайт" 250 г. (0) (6)
Подаръчен комплект сладка къщичка (0) (15)
1 - 10 од вкупниот 300