E325 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër :

Kripë e acidit laktik natriumi

grup : i dyshimtë ,Jo i përshtatshëm për VEGJETARIANËT
paralajmërim : Kushtoj vëmendje kur konsumohen nga fëmijët e vegjël ose foshnjat !
koment : Përgatitur nga qumështi . Mund të përmbajë reninë derri ( hormon i veshkave ) . Fëmijët me intolerancë lactose mund të përjetojnë reagime negative .
produkt Count përbërësit
Saucisses de volailleSaucisses de volaille (0) (13)
Maxi jambon oeufsMaxi jambon oeufs (0) (12)
Trolli sour strips colaTrolli sour strips cola (0) (11)
торт «друзья», 650 гторт «друзья», 650 г (0) (9)
пирожное «бисквитное глазированное с кремом», 70 гпирожное «бисквитное глазированное с кремом», 70 г (0) (7)
пирожное «бьянка», 85 гпирожное «бьянка», 85 г (0) (8)
мармелад на фруктозе "мармелайт" 250 г.мармелад на фруктозе "мармелайт" 250 г. (0) (6)
зефир с ароматом малины на фруктозе кондитерская фабрика "сокол", 250 гзефир с ароматом малины на фруктозе кондитерская фабрика "сокол", 250 г (0) (4)
pražská šunka hydinovápražská šunka hydinová (0) (9)
Fini Beans sin gluten free 0% grasa fatFini Beans sin gluten free 0% grasa fat (0) (5)
1 - 10 nga totali 299