La idea - El que vostè menja

Tot aquell que vulgui viure bé, han de preocupar primer per la seva salut. Els aliments que necessita una persona és particularment important per a la salut. Es pot tant malalt i curar.

Vols saber quins són els efectes que tenen sobre els aliments de compres cada dia sense haver de tenir un títol de metge o aprendre els números i termes d'ingredients? Si és així, aquest lloc / aplicació l'ajudarà a entendre. Escanejar o trobar un producte per al qual se sospita es sorprendrà del que contenen les coses que vostè menja cada dia.

El projecte va evolucionar lentament des d'una base de dades d'ingredients i aliments que els contenen, a una visió més completa de les coses relacionades amb l'alimentació: Aliments Ingredients nocius Ingredients beneficiosos Òrgans Al·lèrgens Categories Malalties

Un aliment conté certs ingredients que causen al·lèrgies i malalties dels òrgans del nostre cos conté altres ingredients beneficiosos que tenen efectes beneficiosos sobre altres òrgans. Tota aquesta informació s'estructura en el cos del lloc i triar - vostè pot veure quins ingredients i aliments són bons i quins són dolents per a ell. L'elecció de la malaltia pot veure quins ingredients causen la malaltia.
Per a alguns dels aliments s'introdueix i el grau d'alcalinitat / acidesa.
Si lluitem contra alguna cosa que només es enfortir-lo. Per a això, posar el focus en l'aliment útil, he creat una secció - menjar de veritat - on jo estic tractant de recollir els aliments que conté el valor nutricional real. Menjar de veritat