Ajatus - Mitä syöt

Jokainen, joka haluaa elää hyvin, pitäisi huolta ensin omasta terveydestään. Ruoka joka vie henkilö on erityisen tärkeää terveys. Se voi sekä sairaiden ja parantua.

Haluatko tietää, mitä vaikutuksia niillä on ruokaostokset joka päivä tarvitsematta lääkärin tutkinto tai oppia numeroita ja ehdot ainesosien? Jos näin on, tämä sivusto / sovellus auttaa sinua ymmärtämään. Skannata tai etsiä tuotetta josta epäilet on hämmästynyt mitä ne sisältävät asioita, joita syöt joka päivä.

Hanke hitaasti kehittynyt tietokanta ainesosien ja niitä sisältävät elintarvikkeet, jotta kattavampi kuva asiat liittyvät elintarvikkeiden: Ruoka Haitallisia ainesosia Hyödyllisiä ainesosia Elimet Allergeenit Kategoriat Sairaudet

Elintarvike sisältää tiettyjä ainesosia, jotka aiheuttavat allergiaa ja alkoholin aiheuttamia sairauksia kehossamme sisältää muita hyödyllisiä ainesosia, joilla on edullisia vaikutuksia muihin elimiin. Kaikki tämä tieto rakentuu päällä ja valitsemalla elin - näet mitkä ainesosat ja elintarvikkeet ovat hyviä ja mitkä huonoja hänelle. Valitsemalla tauti voi nähdä, mitkä ainesosat aiheuttavat taudin.
Joidenkin elintarvikkeiden tuodaan ja aste emäksisyys / happamuus.
Jos taistelemme jotain, joka vain vahvistaa sitä. Tätä tarkoitusta varten, laittaa keskittyä hyödyllinen ruoka, olen luonut jakso - oikeaa ruokaa - jossa Yritän valita ruokaa, joka sisältää todellista ravintoarvo. Oikeaa ruokaa