Az ötlet - Mit eszik

Mindenki, aki akar élni is kell gondoskodni az első az egészségükre. Élelmiszer, hogy tart egy személy különösen fontos az egészségre. Ez így mind a beteg és gyógyulni.

Szeretné tudni, milyen hatása van az ételt vásárolni minden nap anélkül, hogy egy orvosi diploma vagy tanulni számok és kifejezések az összetevők? Ha igen, ez az oldal / alkalmazás segít megérteni. Scan vagy talál egy terméket, amely úgy gondolja, hogy fog lepődni, hogy mit tartalmaznak dolog, amit eszik minden nap.

A projekt lassan alakult ki egy adatbázist a hozzávalókat, és az ezeket tartalmazó élelmiszerek, hogy átfogóbb képet dolgot kapcsolatos élelmiszer-: Élelmiszer Káros összetevők Hasznos összetevőket Szervek Allergének Kategóriák Betegségek

Az élelmiszer tartalmaz bizonyos összetevők, amelyek allergiát okozhatnak, és a betegségek a szervekben a testünkben tartalmaz egyéb hasznos összetevőket, hogy jótékony hatással van más szervekben. Mindezek az információk strukturált a helyszínen, és választja test - láthatja, hogy mely összetevők és az ételek kiváló és amelyek rossz neki. Választott betegség láthatjuk, mely összetevők okozzák a betegséget.
Néhány az élelmiszer kerül bevezetésre, és a mértéke lúgosság / savasság.
Ha harcolunk valami ellen, ami csak erősíti azt. Erre a célra, hogy a hangsúly a megtett hasznos élelmiszer, létrehoztam egy szakaszt - valódi élelmiszer - ahol én vagyok próbálják felvenni tartalmazó ételek igazi tápértéke. Valódi élelmiszer