Ideen - Hva du spiser

Alle som ønsker å leve godt, bør bry seg først om deres helse. Mat som tar en person er spesielt viktig for helsen. Det kan både syke og helbrede.

Vil du vite hvilke effekter de har på maten din shopping hver dag uten å måtte ha en medisinsk grad eller lære tall og gjelder ingredienser? I så fall vil dette nettstedet / applikasjonen hjelpe deg å forstå. Skann eller finne et produkt som du mistenker vil bli overrasket over hva de inneholder ting som du spiser hver dag.

Prosjektet sakte utviklet seg fra en database over ingredienser og matvarer som inneholder dem, til et mer helhetlig bilde av ting relatert til mat: Mat Skadelige ingredienser Nyttige ingredienser Organer Allergener Kategorier Sykdommer

En mat inneholder visse ingredienser som forårsaker allergi og sykdommer i organer i kroppen vår inneholder andre nyttige ingredienser som har gunstig effekt på andre organer. All denne informasjonen er strukturert på området og velger kroppen - du kan se hvilke ingredienser og mat er bra og hvilke som er dårlig for ham. Valg av sykdom kan se hvilke bestanddeler forårsaker sykdommen.
For noen av mat er introdusert, og av graden av alkalitet / surhet.
Hvis vi kjempe mot noe som bare vil styrke den. For dette formålet, for å sette fokus på nyttig mat, laget jeg en seksjon - ekte mat - hvor jeg prøver å plukke mat som inneholder ekte ernæringsmessig verdi. Real food