Ideea - Ceea ce mananci

Toată lumea care vrea să trăiască bine, în primul rând ar trebui să pasă de sănătatea lor. Alimente care are o persoană este deosebit de important pentru sanatate. Se poate atât de rău și vindeca.

Vrei să știi ce efecte au asupra alimentelor de cumparaturi in fiecare zi, fără a fi nevoie să aibă un grad medical sau pentru a afla numărul și termeni de ingrediente? Dacă este așa, acest site / aplicație vă va ajuta să înțelegeți. Scanați sau găsi un produs pentru care bănuiți că va fi uimit ce conțin lucruri pe care le mananci in fiecare zi.

Proiectul a evoluat încet din o baza de date a ingredientelor și alimentele care le conțin, într-o imagine mai cuprinzătoare a lucrurilor legate de alimente: Alimente Ingrediente nocive Ingrediente benefice Organe Alergeni Categorii Boli

Un aliment conține anumite ingrediente care cauzeaza alergii si boli ale organelor din corpul nostru contine alte ingrediente benefice, care au efecte benefice asupra altor organe. Toate aceste informații este structurat pe corp site-ul și alegerea - puteți vedea ce ingrediente și alimente sunt bune și care sunt rele pentru el. Alegerea boala poate vedea ce ingrediente cauza boala.
Pentru o parte din hrana este introdusă și gradul de alcalinitate / aciditate.
Dacă vom lupta împotriva ceva care se va consolida doar. În acest scop, pentru a pune accentul pe produsele alimentare util, am creat o secțiune - mancare adevarata - în cazul în care am încercat să alegeți alimente care conține o valoare nutritivă reală. Mancare adevarata