Ideja - Kaj jeste

Vsakdo, ki želi živeti dobro, bi morali najprej skrbijo za svoje zdravje. Hrana, ki je oseba, ki je še posebej pomembno za zdravje. To je lahko tako bolan in zdraviti.

Želite vedeti, kakšne posledice imajo na hrano nakupovanje vsak dan, brez da bi morali imeti medicinsko diplomo ali izvedeti številke in pogoje sestavin? Če je tako, bo ta mesta / aplikacije, ki vam pomaga razumeti. Skeniranje ali najti izdelek, za katerega sumi, da se bo čudil, kaj vsebujejo stvari, ki jih jemo vsak dan.

Projekt je počasi razvila iz podatkovne baze sestavin in živil, ki jih vsebujejo, z bolj celovito sliko o stvareh, povezanih s hrano: Hrana Škodljive sestavine Koristne sestavine Organi Alergeni Kategorije Bolezni

Živilo vsebuje določene sestavine, ki povzročajo alergije in bolezni organov v naše telo vsebuje druge koristne sestavine, ki imajo pozitivne učinke na drugih organih. Vsi ti podatki so strukturirani na telo mestu in izberete - lahko vidite, katere so sestavine in živila, dobre in katere so slabe za njega. Izbira bolezen, lahko vidite, katere sestavine povzročila bolezen.
Za nekatere živila se dovaja in stopnjo alkalnosti / kislosti.
Če se borimo proti nečemu, da bo le okrepiti. Za ta namen, bi dal poudarek na uporabnih živil, sem ustvaril del - prave hrane - kjer sem poskušal izbrati hrano, ki vsebuje prave hranilne vrednosti. Prava hrana