Ideja - Çfarë ju hani

Kushdo që dëshiron të jetojë mirë, së pari duhet të kujdesen për shëndetin e tyre. Ushqimi që merr një person është veçanërisht i rëndësishëm për shëndetin. Ajo mund edhe të sëmurë dhe të shërojë.

Dëshironi të dini se çfarë efekte ata kanë në pazar çdo ditë ushqimin tuaj pa pasur nevojë të ketë një diplomë mjekësore ose mësojnë numra dhe kushtet e përbërësve? Nëse është kështu, kjo faqe / kërkesë do t'ju ndihmojë të kuptoni. Scan ose të gjejnë një produkt për të cilin ju dyshoni do të jetë i habitur se çfarë ato përmbajnë gjëra që ju hani çdo ditë.

Projekti ngadalë evoluar nga një bazë të dhënash e përbërësve dhe ushqimeve që përmbajnë ato, për një pamje më të plotë të gjërave që kanë të bëjnë me ushqimin: Ushqim Përbërësit e dëmshëm Përbërësit dobishme Organet Alergeneve Kategoritë Sëmundjet

Një ushqim përmban përbërës të caktuara që shkaktojnë alergji dhe sëmundjet e organeve në trupin tonë përmban përbërës të tjera të dobishme që kanë efekte të dobishme në organet e tjera. I gjithë ky informacion është i strukturuar në vend dhe zgjedhur trup - ju mund të shihni që përbërësit dhe ushqime janë të mira dhe që janë të këqija për të. Zgjedhja sëmundje mund të shihni që përbërësit shkaktojnë sëmundje.
Për disa prej ushqimeve është futur dhe shkallën e alkalinitetit / aciditetit.
Nëse ne luftojmë kundër diçka që do të forcojë atë vetëm. Për këtë qëllim, për të vënë fokusin në ushqim të dobishme, kam krijuar një seksion - ushqim i vërtetë - ku unë jam duke u përpjekur të marr ushqim që përmban vlerë të vërtetë ushqyese. Ushqim i vërtetë