Idén - Vad du äter

Alla som vill leva väl, bör bry sig först om sin hälsa. Mat som tar en person är särskilt viktigt för hälsan. Det kan både sjuka och läka.

Vill du veta vilka effekter de har på dina matinköp varje dag utan att ha en medicinsk examen eller lära sig siffror och villkor för ingredienser? Om så är fallet, kommer den här webbplatsen / program hjälpa dig att förstå. Skanna eller hitta en produkt som du misstänker kommer att bli förvånad vad de innehåller saker som du äter varje dag.

Projektet utvecklades långsamt från en databas med ingredienser och livsmedel som innehåller dem, till en mer heltäckande bild av saker relaterade till mat: Mat Skadliga ingredienser Nyttiga ingredienser Organ Allergener Kategorier Sjukdomar

En livsmedel innehåller vissa ingredienser som orsakar allergier och sjukdomar i organ i vår kropp innehåller andra nyttiga ingredienser som har positiva effekter på andra organ. All denna information är strukturerad på webbplatsen och välja kroppen - du kan se vilka ingredienser och livsmedel är bra och som är dåligt för honom. Välja sjukdom kan se vilka ingredienser orsakar sjukdomen.
För en del av maten införs och graden av alkalinitet / surhet.
Om vi ​​kämpar mot något som kommer bara att stärka det. För detta ändamål, för att sätta fokus på den användbara mat, skapade jag ett avsnitt - riktig mat - där jag försöker plocka mat som innehåller verkligt näringsvärde. Riktig mat