Ideen - Hvad du spiser

Alle, der ønsker at leve godt, bør bekymre sig først om deres helbred. Fødevarer, der tager en person er særlig vigtig for sundheden. Det kan både syge og helbrede.

Ønsker du at vide, hvad virkninger de har på din mad shopping hver dag uden at skulle have en medicinsk grad eller lære numre og form af ingredienser? I så fald vil dette site / program hjælpe dig med at forstå. Scan eller finde et produkt, som du har mistanke om, vil blive overrasket, hvad de indeholder ting, du spiser hver dag.

Projektet langsomt udviklet sig fra en database over ingredienser og fødevarer, der indeholder dem, til et mere dækkende billede af ting i relation til mad: Mad Skadelige ingredienser Gavnlige ingredienser Organer Allergener Kategorier Sygdomme

En fødevare indeholder visse ingredienser, der forårsager allergier og sygdomme i organer i vores krop indeholder andre gavnlige ingredienser, der har gavnlige virkninger på andre organer. Alle disse oplysninger er struktureret på sitet og vælge krop - du kan se, hvilke ingredienser og fødevarer er gode og hvilke der er dårlige for ham. Valg af sygdom kan se, hvilke ingredienser forårsager sygdommen.
For nogle af fødevarer indføres, og graden af ​​alkalinitet / aciditet.
Hvis vi kæmper mod noget, der vil kun styrke det. Til dette formål, at sætte fokus på det nyttige mad, jeg oprettet en sektion - rigtig mad - hvor jeg forsøger at plukke mad, der indeholder reelle næringsværdi. Rigtig mad