Η ιδέα - Τι θα φάτε

Ο καθένας που θέλει να ζήσει καλά, θα πρέπει να φροντίσει πρώτα για την υγεία τους. Τα τρόφιμα που παίρνει ένα πρόσωπο είναι ιδιαίτερα σημαντική για την υγεία. Μπορεί τόσο άρρωστο και να θεραπεύσει.

Θέλετε να μάθετε τι συνέπειες έχουν για το φαγητό σας ψώνια κάθε μέρα χωρίς να χρειάζεται να έχουν ένα πτυχίο ιατρικής ή να μάθουν τους αριθμούς και τους όρους των συστατικών; Αν ναι, αυτό το site / εφαρμογή θα σας βοηθήσει να καταλάβετε. Σάρωση ή να βρείτε ένα προϊόν για το οποίο υποψιάζεστε ότι θα εκπλαγείτε τι περιέχουν τα πράγματα που τρώτε κάθε μέρα.

Το έργο εξελίχθηκε σιγά-σιγά από μια βάση δεδομένων των συστατικών και των τροφίμων που τα περιέχουν, σε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των πραγμάτων που σχετίζονται με τα τρόφιμα: Τροφή Επιβλαβή συστατικά Ευεργετικά συστατικά Οργάνων Αλλεργιογόνα Κατηγορίες Ασθένειες

Ένα τρόφιμο περιέχει ορισμένα συστατικά που προκαλούν αλλεργίες και παθήσεις των οργάνων στο σώμα μας περιέχει άλλα ευεργετικά συστατικά που έχουν ευεργετικά αποτελέσματα σε άλλα όργανα. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι δομημένη πάνω στο σώμα τόπου και την επιλογή - μπορείτε να δείτε ποια συστατικά και τα τρόφιμα που είναι καλές και οι οποίες είναι κακό γι 'αυτόν. Η επιλογή της νόσου μπορεί να δει ποια συστατικά προκαλούν την ασθένεια.
Για ορισμένα από τα τρόφιμα εισάγονται και ο βαθμός αλκαλικότητας / οξύτητας.
Αν αγωνιζόμαστε απέναντι σε κάτι που θα ενισχύσει μόνο. Για το σκοπό αυτό, να θέσει την εστίαση στην ωφέλιμη τροφή, έχω δημιουργήσει ένα τμήμα - πραγματικά τρόφιμα - όπου είμαι προσπαθεί να πάρει τα τρόφιμα που περιέχουν πραγματική θρεπτική αξία. πραγματικά τρόφιμα