Ideja - što jesti

Svatko tko želi živjeti dobro, treba brinuti o svom zdravlju prvi. Hrana koja se osobu posebno je važno za zdravlje. To može i bolesne i liječiti.

Želite li znati što učinci su na hranu shoppinga svaki dan bez da imaju medicinski stupanj ili naučiti brojeve i uvjete sastojaka? Ako je tako, ova stranica / aplikacija će vam pomoći da razumijete. Skeniranje ili pronaći proizvod za koji sumnjate da ćete biti zaprepašteni što sadrže stvari koje jedete svaki dan.

Projekt se polako evoluirao iz baze sastojaka i namirnica koje ih sadrže, na sveobuhvatniji sliku stvari vezane za hranu: Hrana Štetnih sastojaka Blagotvorni sastojci Organi Alergeni Kategorije Bolesti

Hrana sadrži određene sastojke koji uzrokuju alergije i bolesti organa u našem tijelu sadrži i druge korisne sastojke koji imaju pozitivne učinke na druge organe. Sve ove informacije je strukturiran na mjestu i bira tijelo - možete vidjeti koji sastojci i namirnice su dobre, a koje su loše za njega. Odabir bolesti može vidjeti koji sastojci uzrokuju bolesti.
Za neke od hrane se uvodi i stupanj lužnatost / kiselosti.
Ako se borimo protiv nečega što samo će ga ojačati. U tu svrhu, staviti fokus na korisnom hrane, stvorio sam dio - stvarna hrane - gdje sam ja pokušavao pokupiti hranu koja sadrži pravi prehrambene vrijednosti. Prava hrana