Idea - Apa yang anda makan

Setiap orang yang mahu hidup dengan baik, perlu mengambil berat pertama mengenai kesihatan mereka. Makanan yang mengambil seseorang adalah penting untuk kesihatan. Ia boleh kedua-dua sakit dan sembuh.

Ingin tahu apa kesan mereka ke atas makanan anda membeli-belah setiap hari tanpa perlu mempunyai ijazah perubatan atau belajar nombor dan segi bahan-bahan? Jika ya, laman web ini / permohonan akan membantu anda memahami. Imbasan atau dapatkan produk yang mana anda mengesyaki akan kagum apa yang mereka mengandungi perkara-perkara yang anda makan setiap hari.

Projek ini perlahan-lahan berkembang daripada pangkalan data bahan-bahan dan makanan yang mengandungi mereka, untuk gambaran yang lebih komprehensif benda yang berhubung dengan makanan: Makanan Bahan berbahaya Bahan-bahan berfaedah Organ Alergen Kategori Penyakit

Makanan A mengandungi bahan-bahan tertentu yang menyebabkan alahan dan penyakit organ-organ dalam badan kita mengandungi bahan-bahan lain yang berfaedah yang mempunyai kesan yang baik pada organ-organ lain. Semua maklumat ini distrukturkan atas badan laman web dan memilih - anda boleh melihat bahan-bahan dan makanan yang baik dan yang tidak baik untuk dia. Memilih penyakit boleh melihat bahan-bahan yang menyebabkan penyakit ini.
Bagi sesetengah daripada makanan yang diperkenalkan dan tahap kealkalian / keasidan.
Jika kita menentang sesuatu yang hanya akan mengukuhkannya. Untuk tujuan ini, untuk meletakkan fokus pada makanan yang berguna, saya mencipta bahagian - makanan sebenar - di mana saya cuba untuk mengambil makanan yang mengandungi nilai pemakanan yang nyata. Makanan sebenar