Het idee - Wat je eet

Iedereen die wil om goed te leven, moet eerst de zorg over hun gezondheid. Voedsel dat een persoon neemt is vooral belangrijk voor de gezondheid. Het kan zowel ziek en genezen.

Wilt u weten welke effecten ze hebben op je eten winkelen elke dag zonder een medische graad hebben of leren cijfers en termen van de ingrediënten? Als dat zo is, zal deze site / applicatie helpen begrijpen. Scannen of het vinden van een product waarvoor u vermoedt zult versteld staan ​​wat ze dingen die je eet elke dag bevatten.

Het project langzaam geëvolueerd van een database van ingrediënten en levensmiddelen die hen naar een meer volledig beeld van zaken gerelateerd aan voedsel: Eten Schadelijke ingrediënten Heilzame ingrediënten Organen Allergenen Categorieën Ziekten

Een voedingsmiddel bevat bepaalde ingrediënten die allergieën en ziekten van de organen veroorzaken in ons lichaam bevat andere heilzame ingrediënten die gunstige effecten op andere organen. Al deze informatie is gestructureerd op de site en het kiezen van het lichaam - je kunt zien welke ingrediënten en voedingsmiddelen zijn goed en welke slecht voor hem zijn. Het kiezen van de ziekte kan zien welke ingrediënten de ziekte veroorzaken.
Voor sommige voedsel wordt ingevoerd en de graad van alkaliniteit / aciditeit.
Als we vechten tegen iets dat alleen zal versterken. Voor dit doel, de focus op het nuttig voedsel te zetten, heb ik een deel - echt voedsel - waar ik ben op zoek naar voedsel dat echte voedingswaarde bevat halen. Echt voedsel