Идеја - Оно што једете

Свако ко жели да живи добро, прво треба да брину о свом здрављу. Храна која траје особа је нарочито важно за здравље. То могу и болесна и лече.

Желите да знате шта ефекти они имају на својој храни у куповину сваки дан без да има лекарску диплому или научите бројеве и услове састојака? Ако је тако, овај сајт / апликација ће вам помоћи да разумете. Скенирање или пронаћи производ за коју сумњате ће бити одушевљени што они садрже ствари које једу сваки дан.

Пројекат полако еволуирао из базе података састојака и хране која садржи их, у више свеобухватну слику ствари везаних за храну: Храна Штетних састојака Корисне састојке Органи Алергени Категорије Болести

Храна садржи одређене састојке који узрокују алергије и обољења органа за наше тело садржи друге корисне састојке који повољно утичу на друге органе. Све ове информације је структуриран на телу сајту и изабрати - можете да видите који састојци и храна су добри и који су лоше за њега. Избор болести могу видети који састојци узрокују болест.
За неке од хране је уведен и степен алкалности / киселости.
Ако се боримо против нечега што само ће га ојачати. За ту сврху, да стави фокус на корисних намирница, сам креирао одељак - Реал Фоод - Где сам ја покушавао да покупи храну која садржи праву хранљиву вредност. Права храна