minutë maid® 100 % kuti lëng molle
emër

minutë maid® 100 % kuti lëng molle


përbërësit
Përbërësit : ujë të pastër filtruar , lëng i koncentruar mollë , më pak se 0 . 5 % e : sildenafil kalcium ( burim i kalciumit ) , vitaminë C ( acidi Askorbik ), fosfat kalium . Burimi : http : // ushqyerit . McDonalds . com / getnutrition / ingredientslist
Code '-000000000000191 ' nuk është sipas EAN - 13 standarde .
barcode Kilocalories per 100 gram Fat në 100 g . Proteina në 100 gram karbohidratet në 100 gram Sasia e konsumuar nga default ( gram )
-000000000000191
- - - - 100.00
Në produkt u gjetën :
Nuk ushqyesve gjenden .
E450 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër : Difosfat
grup : i dyshimtë
paralajmërim : Doza e lartë mund të prishin raportin normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E452 (E 400-499 Gomat , trashese , stabilizues dhe emulsifiers)
emër : polyphosphate
grup : i dyshimtë
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E525 (Kripëra E 500-599 minerale , rregullatorët e pH dhe humectants)
emër : hidroksid kaliumi
grup : i dyshimtë
paralajmërim : Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
koment : Recommended për të shmangur përdorimin e saj . Në disa vende është i ndaluar .
E174 (E 100-199 ngjyra)
emër : argjend
grup : i sigurt
paralajmërim : Shmangni përdorimin .
koment : Shmangni përdorimin . Në disa vende është i ndaluar .
E282 (E 200-299 preservatives)
emër : propionate kalcium
grup : i sigurt
paralajmërim : A mund të shkaktojë migrenë koke .
koment : A mund të shkaktojë dhimbje koke migrenë . perdorura ne prodhimin e produkteve të pastë .
E300 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : acid Askorbik
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
koment : Kjo është vitaminë C . Ajo është gjetur natyrisht në fruta dhe perime . Mund të përgatitet në mënyrë sintetike nga glukoza .
E330 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : acid citric
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Përdoret për acidifikimin e produkteve ushqimore . prejardhjen nga frutave agrume . Found në biskota, peshk të ngrirë , djathë dhe produkte të tjera të qumështit, ushqimit të foshnjeve , ëmbëlsira, supave, bukë thekre , pije e butë , i thartuar produktet e mishit .
E333 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : citrate kalciumi
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Përdoret për të acidifikimin e produkteve ushqimore . Në doza të vogla e shpallura nuk ka efekte anësore .
E338 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : acid fosforik
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Përdoret për të acidifikimin e produkteve ushqimore . Përgatitur nga fosfat ore . lagështi e në djathë dhe derivatet e tyre . Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
E340 (E 300-399 Antioksidantë , minerale dhe rregullatorët aciditetit)
emër : fosfateve kalium
grup : i sigurt
paralajmërim : Marrë në sasi të mëdha të shqetësojnë raporti normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
koment : Kripë Mineral . Përdoret si laksativ dhe për fiksimin ngjyra në industrinë e tekstilit . Marrë në sasi të mëdha pengon raporti normal të kalciumit dhe fosforit në trup .
E576 (Kripëra E 500-599 minerale , rregullatorët e pH dhe humectants)
emër : gluconate natriumi
grup : i sigurt
paralajmërim : Recommended për të shmangur përdorimin e saj .
koment : Recommended për të shmangur përdorimin e saj . Në disa vende është i ndaluar
E948 (E 900-999 Tjetër)
emër : oksigjen
grup : i sigurt
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore .