Морени STIX

Морени STIX


16821286
Кодекс '16821286' не е во согласност со EAN-13 стандард .
баркод Kilocalories на 100 грама Масти во 100 g . Протеин во 100 грама јаглехидрати во 100 грама Потрошена количина од стандардните (грамови)
16821286
- - - - -
Во производот биле пронајдени :
Не хранливи материи се наоѓаат .
Не опасни состојки