Chorizo pur Porc doux

Chorizo pur Porc doux


përbërësit Translate në anglisht
Viande et gras de porc (146g), piment d'Espagne (4.5 g), sel, lactose, épices (dont piment de Cayenne: 0.1g), sucre, conservateurs : E252, ascorbate de sodium, ferments, enveloppe : boyau naturel de porc, conservateurs de l'enveloppe : E202, E235 source : http://world.openfoodfacts.org/product/3564700009321/chorizo-pur-porc-doux-saint-azay
Produkt barcode '3564700009321 ' është prodhuar në Francë .
Produkt shkakton sëmundjen e mëposhtme : sëmundjet kardiovaskulare , - zemra dhe sistemi kardiovaskular diarre ;
barcode Kilocalories per 100 gram Fat në 100 g . Proteina në 100 gram karbohidratet në 100 gram Sasia e konsumuar nga default ( gram )
3564700009321
468.00 44.00 21.00 3.50 100.00
Në produkt u gjetën :
Nuk ushqyesve gjenden .
E235 (E 200-299 preservatives)
emër : Natamycin
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Mund të shkaktojë të përzier, të vjella , anoreksi, diarre, acarim të lëkurës .
koment : Frenues Soft izoluar nga bakteret . Ajo është përdorur për të trajtimin e candidiasis ( një sëmundje e shkaktuar nga fungi e gjini Candida ) . Mund të shkaktojë të përzier, të vjella , anoreksi, diarre, acarim të lëkurës . Found në mish , djathë .
- (E 900-999 Tjetër)
emër : Shurup fruktoza - glukozë
grup : i rrezikshëm
paralajmërim : Konsumi në sasi të mëdha është e rrezikshme për shëndetin .mëlçisë nuk arrin të përpunojë atë menjëherë në energji dhe konverton atë në yndyrë . Rrit rrezikun e problemeve kardiovaskulare, rezistenca e insulinës dhe diabetit .
koment : Jep trupit me vetëm kalorive pa minerale , vitamina dhe ushqyesve të tjera .
E202 (E 200-299 preservatives)
emër : sorbate kalium
grup : i dyshimtë
paralajmërim : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
koment : Nuk ka dëshmi të efekteve anësore negative
E252 (E 200-299 preservatives)
emër : nitrat kaliumi
grup : i dyshimtë ,Jo i përshtatshëm për VEGJETARIANËT
paralajmërim : A mund të shkaktojë probleme në sistemin riprodhues , hiperaktivitet tek fëmijët , potencialisht kancerogjene , mund të ndërveprojnë me substanca të tjera në stomak për të formuar nitrosamina . Është e rekomanduar për të shmangur atë . Banned në shumë vende .
koment : Mund të izolohet nga trupave të kafshëve ose bimëve . përdorura si një prodhim shpërthyese e plehrave dhe si një ruajtës në mish . mund të çojë në hyperactivity . kancerogjen Potencialit . Në disa vende përdorimi i saj është i kufizuar
- (E 900-999 Tjetër)
emër : kripë
grup :
paralajmërim : të nevojshme nga trupi , por në sasi të vogla .
koment : përdorimin e tepruar e kripës çon në sëmundjet kardiovaskulare, sëmundje të syve , si dhe përkeqësimin e përgjithshëm të shëndetit të .