Драже M&M's с арахисом 400 гр.

Драже M&M's с арахисом 400 гр.


сахар, арахис, какао тертое, цельное сухое молоко, какао масло, лактоза, кукурузный крахмал, масло растительное пальмовое рафинированное дезодорированное, глюкозный сироп, загуститель(декстрим), эмульгатор(E322), красители пищевые синтетические( E171, E104,E129, E122, E124, E133, E110, E102), глазирующие вещества(E903, жир специального назначения), идентичный натуральному ароматизатор "ванилин", "масляная кислота".
Coduri de bare de produse
Produsul provoacă alergie aspirină ;
Produsul provoacă următoarele boli : cancer , - rinichi bolile cardiovasculare - inimă și sistem cardiovascular ;
coduri de bare Kilocalorii pe 100 de grame Grăsime în 100 g . Proteine ​​în 100 de grame carbohidrati in 100 de grame Cantitatea consumată în mod implicit ( g )
4011100158122
512.00 26.40 9.60 26.40 100.00
In produsul s-au găsit :
Nu nutrienți gasit .
E102 (E 100-199 Coloranți)
nume : Tartrazina
grup : periculos
avertizare : Oportunitati de hiperactivitate la copii
comentariu : Interzis în atacurile Norvegia și Austria . provoca de astm și urticarie la copii . Există o legătură de tumori tiroidiene , anomalii cromozomiale , erupții cutanate și hiperactivitate . sensibilitate Tartrazina este legată de faptul că de aspirina . second hand din colorate băuturi, dulciuri , gemuri , fulgi de porumb ,
E110 (E 100-199 Coloranți)
nume : ECE sunset yellow , galben ½
grup : periculos
avertizare : Oportunitati de hiperactivitate la copii
comentariu : Interzis in Norvegia , Finlanda si Marea Britanie . Se obține prin cale sintetică . second hand din cereale , produse de panificatie , snacks-uri , înghețată , băuturi și alimente congelate , precum si unele medicamente : Berocca , Polaramine , Ventolin - sirop și altele . laterale
E122 (E 100-199 Coloranți)
nume : Azorubina
grup : periculos
avertizare : Oportunitati de hiperactivitate la copii
comentariu : Interzis in Suedia , Austria , Norvegia și Statele Unite ale Americii , Canada , Japonia . Derivat din gudron de huilă . Poate produce reacții rele din astmatici si la persoanele alergice la aspirina . intre în compoziția cristalelor cofetărie , marțipan , gelatină .
E124 (E 100-199 Coloranți)
nume : Ponceau 412 , roșu coșenilă A
grup : periculos
avertizare : Oportunitati de hiperactivitate la copii
comentariu : Interzis în SUA și Norvegia . -a obținut din gudron de cărbune și coloranți azoici . Poate produce reacții rele din astmatici si la persoanele alergice la aspirina . La animale , rezultând în formarea de tumori . de
E129 (E 100-199 Coloranți)
nume : Roșu allura AC
grup : periculos
avertizare : Oportunitati de hiperactivitate la copii
comentariu : Interzis in Danemarca , Belgia , Franța , Germania , Elveția , Suedia , Austria și Norvegia . second hand din dulciuri , băuturi și condimente in medicamente si produse cosmetice . Un sintetic . Introdus pentru utilizare în 80 de de a înlocui Amaranth .Este cunoscut relatia
- (E 900 - 999 Alte)
nume : Sirop de fructoză - glucoză
grup : periculos
avertizare : Consumul in cantitati mari este periculos pentru sănătate . Ficatul nu -l proceseze imediat în energie și o transformă în grăsime . creste riscul de probleme cardiovasculare , rezistenta la insulina si diabet .
comentariu : Oferă corpul cu doar calorii fără minerale , vitamine și alte elemente nutritive .
E104 (E 100-199 Coloranți)
nume : galben de chinolină
grup : suspect
avertizare : colorant sintetic
comentariu : Interzis în Australia , Statele Unite ale Americii și Norvegia . second hand din rujuri , produse pentru păr , Koln , un număr mare de medicamente . de cauze dermatită .
E133 (E 100-199 Coloranți)
nume : Albastrul briliant FCF
grup : suspect
avertizare : Risc de alergii
comentariu : Interzis în Belgia , Franța , Germania , Elveția , Suedia , Austria , Norvegia . second hand din produse lactate , dulciuri si bauturi . Se face drum sintetic .
- (E 1000 - 1599 substanțe chimice suplimentare)
nume : Artificială gust
grup : suspect
avertizare : Acesta a undefined efecte asupra sănătății . Este de preferat să nu -l consuma .
comentariu : Derivat din substante chimice intr-un laborator și au absolut nici o valoare nutritivă . Fiecare aromă artificială în industria alimentară au unele efecte nocive asupra sănătății .
E171 (E 100-199 Coloranți)
nume : dioxid de titan
grup : sigur
avertizare : Nu existã dovezi ale efectelor secundare adverse
comentariu : Colorant alb folosit în pasta de dinți , vopsele albe . Nu existã dovezi ale efectelor adverse . de
E322 (E 300-399 Antioxidantii , minerale și regulatori de aciditate)
nume : Lecitina
grup : sigur ,Nu este potrivit pentru vegetarieni
avertizare : Dozele mari pot duce la tulburări de stomac , suprimarea apetitului , și transpirație abundentă .
comentariu : Preparat din soia , surse galbenus de ou, arahide , porumb , sau animale . nu este toxic , dar în doze mari poate duce la tulburări gastrice , suprimarea apetitului , și diaforeză . de ocazie pentru a sprijini grăsimile din margarină și , de asemenea, in ciocolata , maioneza ,
E903 (E 900 - 999 Alte)
nume : ceară de carnauba
grup : sigur
avertizare : Poate provoca reacții alergice .
comentariu : Derivat din palmier în creștere în America de Sud . Utilizarea în produse cosmetice , la fabricarea de cerneală și de acoperire a fructelor . pot cauza reacții alergice .