Драже M&M's с арахисом 400 гр.

Драже M&M's с арахисом 400 гр.


сахар, арахис, какао тертое, цельное сухое молоко, какао масло, лактоза, кукурузный крахмал, масло растительное пальмовое рафинированное дезодорированное, глюкозный сироп, загуститель(декстрим), эмульгатор(E322), красители пищевые синтетические( E171, E104,E129, E122, E124, E133, E110, E102), глазирующие вещества(E903, жир специального назначения), идентичный натуральному ароматизатор "ванилин", "масляная кислота".
Črtna koda izdelka
Produkt povzroča alergije aspirin ;
Produkt povzroča naslednje bolezni : rak , - ledvice bolezni srca in ožilja - srce in srčno-žilni sistem ;
Barcode Kilokalorij na 100 gramov Maščobe v 100 g . Protein iz 100 gramov ogljikovih hidratov v 100 gramov Porabljeno količino privzeto (v gramih )
4011100158122
512.00 26.40 9.60 26.40 100.00
V izdelka je bilo ugotovljeno :
Ni hranila najdenih .
E102 (E 100-199 Barvila)
Name : tartazin
skupina : Dangerous
Opozorilo : Povzroča hiperaktivnost pri otrocih
komentar : Prepovedan na Norveškem in v Avstriji . izzovejo napade astme in urtikarijo pri otrocih . Obstajapovezava ščitničnih tumorjev , poškodbe kromosomov , izpuščaje in hiperaktivnost . občutljivost Tartrazin je povezano , da aspirina . se uporablja v obarvanih pijač , sladkarij , marmelad , koruzni kosmiči ,
E110 (E 100-199 Barvila)
Name : ECE oranžno , rumeno ½
skupina : Dangerous
Opozorilo : Povzroča hiperaktivnost pri otrocih
komentar : Prepovedan na Norveškem , Finskem in v Veliki Britaniji . Pridobiva se s sintetičnim tako . , uporabljeni v žitih , pekarskih izdelkov, prigrizke , sladoled, pijače in zamrznjene hrane , kot tudi nekaterih zdravil : Berocca , Polaramine , Ventolin - sirupu in drugih . Stranske
E122 (E 100-199 Barvila)
Name : Azorubin
skupina : Dangerous
Opozorilo : Povzroča hiperaktivnost pri otrocih
komentar : Prepovedani na Švedskem , v Avstriji, na Norveškem in v Združenih državah Amerike , Kanadi , na Japonskem . izpeljanimi iz premogovega katrana . Lahko povzroči slabe reakcije pri astmatikih in ljudeh alergičnih na aspirin . Vstopi v sestavi slaščice, marcipan , želatinastih kristalov .
E124 (E 100-199 Barvila)
Name : Rdeče 412 , košenil rdeče
skupina : Dangerous
Opozorilo : Povzroča hiperaktivnost pri otrocih
komentar : Prepovedan v ZDA in na Norveškem . pridobljena iz katranskega premoga in azo barvila . Lahko povzroči slabe reakcije pri astmatikih in ljudeh alergičnih na aspirin . živali , kar je povzročilo nastanek tumorjev .
E129 (E 100-199 Barvila)
Name : Rdeče AC
skupina : Dangerous
Opozorilo : Povzroča hiperaktivnost pri otrocih
komentar : Prepovedane na Danskem, v Belgiji, Franciji, Nemčiji, Švici, na Švedskem , v Avstriji in na Norveškem . Uporablja se v sladkarije , pijače in dišave v zdravila in kozmetiko .sintetično . Uvedeno za uporabo v 80 - ih zamenjati Amaranth . Znano je njen odnos
- (E 900-999 Drugo)
Name : Fruktozni - glukozni sirup
skupina : Dangerous
Opozorilo : Poraba v velikih količinah, je nevaren za zdravje .jetra ne obdelati takoj v energijo in jo pretvori v maščobo . Poveča tveganje za kardiovaskularne težave , odpornost proti insulinu in diabetes .
komentar : Zagotavlja telo s samo kalorij brez mineralov , vitaminov in drugih hranilnih snovi .
E104 (E 100-199 Barvila)
Name : kinolinsko rumeno
skupina : sumljivo
Opozorilo : sintetično barvilo
komentar : Prepovedana v Avstraliji , ZDA in na Norveškem . Uporablja se v ustnice , izdelke za lase , Kölnveliko število zdravil . Vzroki dermatitis .
E133 (E 100-199 Barvila)
Name : Brilliant Blue FCF
skupina : sumljivo
Opozorilo : Tveganje za alergije
komentar : Prepovedane v Belgiji , Franciji, Nemčiji , Švici, na Švedskem, v Avstriji , na Norveškem . Uporablja se v mlečnih izdelkov, slaščic in pijač . Narejena je sintetično pot .
- (E 1000 - 1599 Dodatni kemikalije)
Name : Umetna aroma
skupina : sumljivo
Opozorilo : To je undefined učinke na zdravje . Bolje je, da ga ne porabijo .
komentar : Izhajajo iz kemikalijami v laboratoriju in imajo absolutno nobene hranilne vrednosti . Vsak umetna aroma v živilski industriji so nekatere škodljive učinke na zdravje .
E171 (E 100-199 Barvila)
Name : titanov dioksid
skupina : Safe
Opozorilo : Ni dokazov o škodljivih stranskih učinkov
komentar : Belo barvilo uporablja v zobni pasti , bele barve, . Ni dokazov o škodljivih učinkih .
E322 (E 300-399 antioksidanti , minerali in regulatorji kislosti)
Name : Lecitin
skupina : Safe ,Ni primeren za vegetarijance
Opozorilo : Visoki odmerki lahko povzroči želodčne motnje , zatiranje apetita , in močnim potenjem .
komentar : Pripravljene iz soje , viri jajčni rumenjak , arašidi , koruza , živalske ali . ni strupen, ampak v velikih odmerkih lahko privede do želodčnih motenj , zatiranje apetita in diaforeza . uporabljajo za podporo maščobe v margarini in tudi čokolade , majoneze ,
E903 (E 900-999 Drugo)
Name : vosek karnauba
skupina : Safe
Opozorilo : Lahko povzroči alergijske reakcije .
komentar : Izhajajo iz palm , ki rastejo v Južni Ameriki . uporabo v kozmetiki , v proizvodnji barv in prevleke sadja . Lahko povzroči alergijske reakcije .