име :

витамин Ц

група : витамини
Витаминот Ц е моќен антиоксиданс кој го штити телото од бактерии и вируси , имаат anti-inflammatory и антиалергиско дејство , зајакнување на имунолошкиот систем и ја зголемува ефикасноста на други витамини (витамини А, Б1, Б2, Б5, витамин Е) . има anti-cancer својства,
производ Број состојки
брокулаброкула (7) (0)
магдоносмагдонос (6) (0)
зелказелка (4) (0)
јаболкојаболко (7) (0)
доматдомат (5) (0)
лимонлимон (5) (0)
морковиморкови (7) (0)
мандаринимандарини (5) (0)
кромид (7) (0)
карфиолкарфиол (10) (0)
1 - 10 од вкупниот220