emër :

vitaminë c

grup : Vitaminat
vitaminë c është një antioksidant i fuqishëm që mbron trupin nga bakteret dhe viruset , kanë efekt anti-inflammatory dhe antiallergic, forcimin e sistemit imunitar dhe rrit efikasitetin e vitaminave të tjera ( vitamina a , b1 , b2 , B5 , vitaminë e) . ka anti-cancer pronat ,
produkt Count përbërësit
brokolibrokoli (7) (0)
majdanozmajdanoz (6) (0)
lakërlakër (4) (0)
mollëmollë (7) (0)
domatedomate (5) (0)
limonlimon (5) (0)
flokëkuqflokëkuq (7) (0)
mandarinamandarina (5) (0)
qepë (7) (0)
lulelakërlulelakër (10) (0)
1 - 10 nga totali219