E503 (Kripëra E 500-599 minerale , rregullatorët e pH dhe humectants)
emër :

Amonit bikarbonat

grup : i dyshimtë
paralajmërim : Siklet i mundshëm stomak
koment : Irrituese për të mukozës .
produkt Count përbërësit
Тунквани бисквити с какао и мляко
алпийски млечен шоколад с аванилов крем пълнеж
marina
суха паста ванилия с какаов крем
Какаови бисквити анелия с кафе крем
Вафла Лимецка тахан и нуга
Milka Waffelini
Тунквани бисквити Мираж с вишни
Бисквити "Престиж Мюсли"
Вафла с лешник
1 - 10 nga totali 1480