Какво ядешAvailable in Apple Store Калориен баланс Калориен баланс Калориен балансКалориен баланс
Ябълка
Име

Ябълка


Съставки
Ябълките подпомагат отслабването, благодарение на огромния брой фибри, които се съдържат в тях. Подпомагат работата на стомаха и червата. Нови изследвания показват че предпазват от рак. Също така са и мощни антиоксиданти подпомагащи цялостно организма.
Продуктът е Алкален
Продуктът е от категория пресни плодове;
Продуктът е полезен за Стомах, Бъбреци, Черен дроб, Зъби, кости и костна система, Мускули, Очи, Мозък;
Килокалории в 100 грама Мазнини в 100 грама Протеини / Белтъчини в 100 грама въглехидрати в 100гр Консумирана количество по подразбиране (в грамове)
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
В продукта са намерени :
Участва в образуването на човешките тъкани. Подобрява действието на имунната система. Действа благоприятно при заздравяването на рани. Изключително полезен е и за спортуващи и хора с физическа активност
Смята се за лек срещу рака. Препоръчва се профилактичната му редовна употреба в малки количества, както всеки друг витамин.
Име : Калий
Важен елемент участващ в човешкия метаболизъм. Участва в преноса на кислород, както и в отделянето на излишните вещества от организма.
Подпомага доставянето на кислород в клетките и тялото и така ги подмладява, намалява кръвното налягане. Полезен е и за сърцето, при умора.
Нужен за растежа и възпроизвеждането. Участва в изграждането на косата, ноктите и кожата. Има благотворно действие върху зрението, умората в очите, предотвратява възпаленията в устната кухина, Подпомага ми смилането на други вещества : въглехидрати, мазнини и белтъчини.
Спомага растежа. Улеснява обработката на въглехидратите. Поддържа нормалното функциониране на нервната система, мускулите и сърцето.
Име : Калций
Изгражда костите и зъбите. Участва и в други жизненоважни органични функции. Недостигът на елемента може да доведе до тежки последствия за скелета и нормалното функциониране на организма.
Не са намерени опасни съставки