Hvad du spiserAvailable in Apple Store Calorie balance Calorie balance Calorie balanceCalorie balance
æble
navn

æble


Ingredienser
æbler hjælpe svække grund af det enorme antal af fibre , der er indeholdt i dem . støtte arbejdet i maven og tarmene . ny forskning tyder på, at beskytte mod kræft . er også kraftige antioxidanter fremme den generelle krop .
Produktet er Alkalisk
Produktkategori frisk frugt ;
Produktet er egnet til mave , nyrer , Lever, tænder, knogler og ben , muskler , øjne , hjerne ;
Kcal per 100 gram Fedt i 100 g . Protein i 100 g kulhydrater i 100 gram Forbrugt mængde som standard ( gram )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
I produktet blev fundet :
navn : C-vitamin
involveret i dannelsen af humane væv . boost Immunsystemet . gunstig virkning på sårheling . er særdeles nyttigt for atleter og folk med fysisk aktivitet .
betragtes som en kur mod kræft . anbefales profylaktisk sin regelmæssig brug i små mængder , som enhver anden vitamin .
navn : kalium
et vigtigt element involveret i menneskets stofskifte . deltager i ilt transport , samt i adskillelsen af ​​unødvendige stoffer fra kroppen
navn : vitamin E
støtter leveringen af ​​oxygen i cellerne og kroppen og fornyende dem , reducerer blodtrykket . er det også nyttigt for hjerte træthed .
nødvendig for vækst og reproduktion . deltage i udviklingen af hår, negle og hud . har en gavnlig virkning på synet , træthed i øjnene , forhindrer inflammation i mundhulen , støtter fordøjelsen af ​​andre stoffer : kulhydrater, fedtstoffer og proteiner .
fremmer væksten . letter behandlingen af ​​kulhydrater . opretholder den normale funktion af nervesystemet , muskler og hjerte .
navn : calcium
bygger knogler og tænder . involveret i andre vitale organiske funktioner . knapheden af elementet kan føre til alvorlige konsekvenser for skelettet og den normale funktion af kroppen .
Ingen farlige indholdsstoffer fundet