Mit eszikAvailable in Apple Store Kalória egyensúly Kalória egyensúly Kalória egyensúlyKalória egyensúly
alma
név

alma


Hozzávalók
alma segíteni gyengíti miatt a nagy számú szálak bennük tárolt . támogassa munkáját a gyomor és a belek . új kutatás azt sugallja , hogy véd a rák ellen . is erős antioxidánsok elősegítik a szervezet általános .
A termék Lúgos
A termék kategóriában friss gyümölcs ;
A termék hasznos gyomor , vese , Máj, fogak , csontok és csontból , izmok , szemek , agy ;
Kilokalória 100 gramm Fat 100 g . Fehérje 100 g szénhidrát a 100 gramm Elfogyasztott mennyiség alapból ( gramm )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
A terméket találtak :
név : C-vitamin
kialakításában játszik szerepet az emberi szövetek . boost immunrendszer . kedvező hatással van a sebgyógyulást . rendkívül hasznos a sportolók és az emberek a fizikai aktivitás .
tekintik a rák ellenszerét . ajánlott megelőzési rendszeres használata kis mennyiségben , mint bármely más vitamin .
név : kálium
fontos eleme , amely az emberi anyagcsere . vesz részt a szállított oxigén , valamint a szétválasztása felesleges anyagokat a szervezetből
név : e-vitamin
támogatja a szállítási az oxigén a sejtek és a test és regenerálja őket , csökkenti a vérnyomást . az is hasznos a szív fáradtság .
a növekedéshez szükséges és a reprodukció . részt vesznek a fejlesztése a haj , köröm és a bőr . jótékony hatással van a látás , a szem fáradtság , megakadályozza, gyulladás a szájüregben , támogatja az emésztést a egyéb anyagok : szénhidrátok , zsírok és fehérjék .
elősegíti a növekedést . megkönnyíti a feldolgozást a szénhidrátok . fenntartja a normális működését az idegrendszer , az izmok és a szív .
név : kalcium
épít a csontokat és a fogakat . résztvevő más létfontosságú szervek működésére . szűkössége az elem vezethet súlyos következményekkel jár a vázra és a normális működéséhez a szervezet .
Nem veszélyes összetevők találhatók