Apa yang anda makanAvailable in Apple Store Keseimbangan kalori Keseimbangan kalori Keseimbangan kaloriKeseimbangan kalori
epal
nama

epal


bahan-bahan
epal membantu melemahkan disebabkan bilangan besar serat yang terkandung di dalamnya . sokongan kerja perut dan usus . penyelidikan baru menunjukkan bahawa melindungi daripada kanser . juga antioksidan kuat menggalakkan badan keseluruhan .
Produk ini Alkali
Kategori produk buah-buahan segar ;
Produk ini berguna untuk perut , buah pinggang , hati, gigi , tulang dan tulang , otot , mata , otak ;
Kilokalori per 100 gram Lemak dalam 100 g . Protein dalam 100 gram karbohidrat dalam 100 gram Digunakan kuantiti secara lalai ( gram )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
Dalam produk didapati :
nama : vitamin c
terlibat dalam pembentukan tisu manusia . meningkatkan sistem imun . kesan baik ke atas penyembuhan luka . adalah sangat berguna untuk atlet dan orang-orang dengan aktiviti fizikal .
dianggap sebagai penawar untuk kanser . profilaktik disyorkan penggunaan secara tetap dalam jumlah yang kecil , seperti mana-mana vitamin lain .
nama : kalium
elemen penting yang terlibat dalam metabolisme manusia . Menyertai pengangkutan oksigen , dan juga dalam pengasingan bahan-bahan yang tidak diperlukan dari badan
nama : vitamin e
menyokong penghantaran oksigen dalam sel-sel dan badan dan meremajakan mereka , mengurangkan tekanan darah . ia juga berguna untuk keletihan jantung .
yang diperlukan untuk pertumbuhan dan pembiakan . mengambil bahagian dalam pembangunan rambut , kuku dan kulit . mempunyai kesan yang baik terhadap visi , keletihan mata , mencegah keradangan dalam rongga mulut , menyokong pencernaan bahan-bahan lain : karbohidrat , lemak dan protein .
menggalakkan pertumbuhan . memudahkan pemprosesan karbohidrat . mengekalkan fungsi normal sistem saraf , otot dan jantung .
nama : kalsium
membina tulang dan gigi . terlibat dalam lain fungsi organik penting . kekurangan unsur yang boleh membawa kepada akibat yang teruk bagi rangka dan fungsi normal badan .
Tiada bahan-bahan berbahaya yang terdapat