Wat je eetAvailable in Apple Store Calorie balans Calorie balans Calorie balansCalorie balans
appel
naam

appel


ingrediënten
appels helpen verzwakken als gevolg van het enorme aantal van de vezels in hen . ondersteuning van het werk van de maag en darmen . nieuwe onderzoek suggereert dat het beschermen tegen kanker . zijn ook krachtige antioxidanten bevordert de algehele lichaam .
Het product Alkalisch
De productcategorie vers fruit ;
Het product is bruikbaar voor maag , niertjes , Lever, tanden , beenderen en , spieren , ogen , hersenen ;
Kilocalorieën per 100 gram Vet in 100 g . Eiwit 100 gram koolhydraten in 100 gram Verbruikte hoeveelheid standaard ( gram)
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
In het product werden gevonden :
betrokken bij de vorming van menselijke weefsels . boost immuunsysteem . gunstig effect op wondgenezing . is uiterst nuttig voor sporters en mensen met lichaamsbeweging .
beschouwd als een geneesmiddel voor kanker . aanbevolen profylactische haar regelmatig gebruik in kleine hoeveelheden , net als elke andere vitamine .
naam : kalium
Een belangrijk element betrokken bij de stofwisseling . participeert in zuurstoftransport , alsmede de scheiding van onnodige stoffen uit het lichaam
ondersteunt de levering van zuurstof in de cellen en het lichaam en verjongt hen bloeddruk verlaagt . is ook nuttig voor hart vermoeidheid .
nodig zijn voor groei en voortplanting . participeren in de ontwikkeling van haar , nagels en huid . heeft een gunstig effect op het gezichtsvermogen , oogmoeheid voorkomt ontstekingen in de mondholte , ondersteunt de vertering van andere stoffen : koolhydraten , vetten en eiwitten .
bevordert de groei . vergemakkelijkt de verwerking van koolhydraten . handhaaft de normale werking van het zenuwstelsel , de spieren en het hart .
naam : calcium
bouwt botten en tanden . betrokken zijn bij andere vitale biologische functies . de schaarste van het element kan leiden tot ernstige gevolgen voor het skelet en de normale werking van het lichaam .
Geen gevaarlijke bestanddelen gevonden