Hva du spiserAvailable in Apple Store Kaloribalanse Kaloribalanse KaloribalanseKaloribalanse
eple
navn

eple


ingredienser
epler hjelpe svekke grunn av den enorme antall fibre som finnes i dem . støtte arbeidet til magen og tarmene . ny forskning tyder på at beskytte mot kreft . er også kraftige antioksidanter fremme overordnede organ .
Produktet er Alkalisk
Produktkategori frisk frukt ;
Produktet er nyttig for mage , nyrer , Lever, tenner, bein og bein , muskler , øyne , hjerne ;
Kilokalorier per 100 gram Fett i 100 g . Protein i 100 gram karbohydrater i 100 gram Konsumert kvantum som standard ( gram )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
I produktet ble funnet :
navn : vitamin c
involvert i dannelsen av menneskelig vev . boost immunsystem . gunstig effekt på sårtilheling . er svært nyttig for idrettsutøvere og mennesker med fysisk aktivitet .
betraktet som en kur for kreft . anbefales profylaktisk sin regelmessig bruk i små mengder , som alle andre vitamin .
navn : kalium
et viktig element som er involvert i human metabolisme . deltar i oksygentransport , så vel som ved separasjon av unødvendige stoffer fra kroppen
navn : vitamin e
støtter levering av oksygen i cellene og legemet , og fornyer dem , reduserer blodtrykket . er det også nyttig for hjerte tretthet .
nødvendig for vekst og reproduksjon . delta i utviklingen av hår, negler og hud . har en gunstig effekt på synet , tretthet i øynene , hindrer betennelse i munnhulen , støtter fordøyelsen av andre stoffer : karbohydrater, fett og proteiner .
fremmer vekst . forenkler behandlingen av karbohydrater . opprettholder normal funksjon av nervesystemet , muskler og hjerte .
navn : kalsium
bygger bein og tenner . involvert i andre vitale økologiske funksjoner . knapphet på elementet kan føre til alvorlige konsekvenser for skjelettet og normal funksjon av kroppen .
Ingen farlige ingredienser funnet