Ceea ce mananciAvailable in Apple Store Echilibru de calorii Echilibru de calorii Echilibru de caloriiEchilibru de calorii
măr
nume

măr


Ingrediente
mere ajuta slăbi din cauza numărului mare de fibre conținute în ele . sprijină activitatea stomacului și a intestinelor . Noi cercetari sugereaza ca proteja impotriva cancerului . sunt , de asemenea, antioxidanti puternici promova corp global .
Produsul este Alcalin
Categoria de produs fructe proaspete ;
Produsul este util pentru stomac , rinichi , Ficat, dinti , oase și oase , mușchii , ochi , creier ;
Kilocalorii pe 100 de grame Grăsime în 100 g . Proteine ​​în 100 de grame carbohidrati in 100 de grame Cantitatea consumată în mod implicit ( g )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
In produsul s-au găsit :
implicat în formarea de țesuturi umane . impuls sistemului imunitar . efect favorabil asupra vindecarea ranilor . este extrem de util pentru sportivi și persoanele cu activitate fizică .
considerat un remediu pentru cancer . recomandat profilactic utilizarea sa regulată în cantități mici, la fel ca orice altă vitamină .
nume : potasiu
un element important implicat în metabolismul uman . participă la transportul de oxigen , precum și în separarea substanțelor inutile din organism
sprijină livrarea de oxigen în celule și corpul și le intinereste , reduce tensiunea arterială . este de asemenea util pentru oboseala inimii .
necesare pentru creștere și reproducere . participa la dezvoltarea de par , unghii si piele . are un efect benefic asupra vederii , oboseala ochilor , previne inflamația în cavitatea bucală , susține digestia altor substanțe : carbohidrati , grasimi si proteine ​​.
promovează creșterea . facilitează prelucrarea glucide . de menține funcționarea normală a sistemului nervos , muschii si inima .
nume : calciu
construiește oase și dinți . implicat în alte funcții organice vitale . de deficitul a elementului poate duce la consecințe grave pentru scheletul și funcționarea normală a organismului .
Nu ingrediente periculoase găsite