Kaj jesteAvailable in Apple Store Calorie bilanca Calorie bilanca Calorie bilancaCalorie bilanca
jabolko
Name

jabolko


sestavine
jabolka pomaga oslabi zaradi velikega števila vlaken v njih . podporodela želodca in črevesja . Nova raziskava kaže, da se zaščitijo pred rakom . so tudi močni antioksidanti spodbujati celovito telo .
Proizvod je Alkalna
Kategorija izdelka sveže sadje ;
Produkt je uporaben za želodec , ledvice , jetra, zob , kosti in kostnega , mišice , oči , možgani ;
Kilokalorij na 100 gramov Maščobe v 100 g . Protein iz 100 gramov ogljikovih hidratov v 100 gramov Porabljeno količino privzeto (v gramih )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
V izdelka je bilo ugotovljeno :
Name : vitamin C
sodeluje pri oblikovanju človeških tkiv . boost imunskega sistema . ugoden učinek na celjenje ran . je zelo koristno za športnike in ljudi s telesno aktivnostjo .
štejezdravilo za raka, . priporočljiva profilaktična njegova redna uporaba v majhnih količinah , kot vsak drug vitamin .
Name : kalijev
Pomemben dejavnik pri presnovi človeškega . sodeluje v prenos kisika , kot tudi pri ločevanju nepotrebnih snovi iz telesa
Name : vitamin E
podpira zagotavljanje kisika v celicah in telesu , in jih obnavlja , zmanjšuje krvni tlak . je prav tako koristno za srčne utrujenost .
potrebna za rast in razmnoževanje . sodeluje pri razvoju las, nohtov in kože . imaugoden učinek na vid , utrujenost oči , preprečuje vnetja v ustni votlini , podpira prebavo druge snovi: ogljikovih hidratov, maščob in beljakovin .
spodbujarast . olajšujeobdelavo ogljikovih hidratov . ohranjanormalno delovanje živčnega sistema , mišic in srca .
Name : kalcij
gradi kosti in zob . sodeluje pri drugih pomembnih ekoloških funkcij .pomanjkanje elementa lahko povzroči hude posledice za okostja in normalno delovanje telesa .
Najdenih nobenih nevarnih sestavin