Vad du äterAvailable in Apple Store Kalori balans Kalori balans Kalori balansKalori balans
äpple
namn

äpple


Ingredienser
äpplen hjälper försvagas på grund av det stora antalet fibrer som finns i dem . stödja arbetet i mage och tarmar . ny forskning tyder på att skydda mot cancer . är också kraftfulla antioxidanter främjar övergripande organ .
Produkten är Alkalisk
Produktkategorin färsk frukt ;
Produkten är användbar för mage , njurar , Lever, tänder, ben och ben , muskler , ögon , hjärna ;
Kilokalorier per 100 gram Fett i 100 g . Protein i 100 gram kolhydrater i 100 gram Consumed kvantitet som standard ( gram )
52.00 0.17 0.26 13.81 150.00
I produkt hittades :
namn : C-vitamin
involverad i bildandet av mänskliga vävnader . boost immunförsvar . gynnsam effekt på sårläkning . är mycket användbart för idrottare och personer med fysisk aktivitet .
anses ett botemedel mot cancer . rekommenderas profylaktisk dess regelbunden användning i små mängder , precis som alla andra vitamin .
namn : kalium
en viktig del involverad i människans ämnesomsättning . deltar i syretransport , samt vid separation av onödiga ämnen från kroppen
namn : vitamin e
stöder tillhandahållandet av syre i cellerna och kroppen och vitaliserar dem , sänker blodtrycket . är det också användbart för hjärttrötthet.
behövs för tillväxt och reproduktion . deltar i utvecklingen av hår, naglar och hud . har en gynnsam effekt på synen , ögontrötthet , förhindrar inflammation i munhålan , stödjer matsmältningen av andra ämnen : kolhydrater, fetter och proteiner .
främjar tillväxt . underlättar behandlingen av kolhydrater . bibehåller den normala funktionen i nervsystemet , muskler och hjärta .
namn : kalcium
bygger skelett och tänder . inblandade i andra vitala ekologiska funktioner . knappheten på elementet kan leda till allvarliga konsekvenser för skelettet och den normala funktionen av kroppen .
Inga farliga beståndsdelar hittade